Επιστροφές - Αποστολές

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

     

Τόπος παράδοσης

Τα Προϊόντα παραδίδονται στη διεύθυνση που δηλώνεται κατά την παραγγελία, εντός της  Ελληνικής Επικράτειας και στην Κύπρο.

Τρόπος και Χρόνος παράδοσης

Ο χρόνος αποστολής των Προϊόντων που έχετε παραγγείλει εξαρτάται από πολλούς παράγοντες καθόσον ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις για λόγους μη αναγόμενους σε δική μας ευθύνη. Τα Προϊόντα αποστέλλονται μέσω της εταιρείας Γενική Ταχυδρομική ή της Speedex για την Ελληνική Επικράτεια και την Κύπρο. Κατά την αίτηση της παραγγελίας σας μπορείτε να επιλέξετε να σας αποστείλουμε τα Προϊόντα ή να παραλάβετε από κάποιο κατάστημα. Οι παραγγελίες που αφορούν ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα εντός Αττικής και σε σε νησιά εντός δύο (2) – τριών (3) εργασίμων ημερών. Διαφορετικά, αποστέλλονται εντός 2-10 ημερών, ανάλογα με την περίπτωση. Παραδόσεις προϊόντων πραγματοποιούνται από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή  από τις 9:00 π.μ. μέχρι 17:30. Σε περίπτωση που θέλετε άλλη εταιρεία ταχυμεταφοράς της δικής σας επιλογής, παρακαλώ να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης στο 210-2772482.

Η www.xionoula.gr δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και ανωτέρας βίας οπότε και η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται όσο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης. Επιπλέον υπάρχει η επιλογή παραλαβής της παραγγελίας σας κατευθείαν από τα καταστήματά μας.
Θα μας βρείτε:

  • Αναξαγόρα 19, Ν. Ιωνία
  • Α. Παπανδρέου 33, Χαλάνδρι
 

Έξοδα Αποστολής

Όλα τα έξοδα αποστολής και συσκευασίας υπολογίζονται στο σύνολο του καλαθιού αγορών στο τελικό ποσό πληρωμής.

  • Για αγορές από 49,00€ και άνω η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.
  • Η χρέωση μεταφορικών για αγορές έως 49,00€ για πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή paypal είναι 3,00€.
  • Η χρέωση μεταφορικών για αγορές έως 49,00€ για πληρωμή με κατάθεση σε τράπεζα είναι 3,00€.
  • Η χρέωση μεταφορικών για αγορές έως 60,00€ για πληρωμή με αντικαταβολή είναι 5,00€.

Για αποστολές στην Κύπρο

Οι αποστολές στην Κύπρο έχουν εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης 7-11 εργάσιμες ημέρες για τα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα Για αγορές από 120,00€ και άνω η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ. Η χρέωση μεταφορικών για αγορές έως 120,00€ για πληρωμή με πιστωτική κάρτα , paypal ή τραπεζική κατάθεση είναι 13,00€. H αντικαταβολή για Κύπρο δεν υποστηρίζεται

Πολιτική επιστροφών

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει ένα προϊόν είτε αυτό είναι ελαττωματικό είτε δεν τον ικανοποιεί και να ζητήσει την αντικατάστασή του είτε την επιστροφή του ποσού που διέθεσε για την αγορά του. Εφόσον επιλέξετε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης και ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, θα σας επιστραφούν τα χρήματα σας σε 5-6 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία ακύρωσης της παραγγελίας, ή το αργότερο εντός 14 εργάσιμων ημερών σε έκτακτες περιπτώσεις. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να επιστρέψετε το προϊόν, είναι απαραίτητο να πληρούνται οι παρακάτω όροι:

Σας ευχαριστούμε για την παραγγελία σας στο κατάστημα μας. Σε περίπτωση που η εταιρία κούριερ που αναθέσαμε την μεταφορά του πακέτου, σας το παρέδωσε σπασμένο ή φθαρμένο. Παρακαλώ βγάλτε φωτογραφία το σπασμένο ή φθαρμένο αντικείμενο μέσα στη συσκευασία μας και στείλτε την στο info@xionoula.gr.  Έπειτα, εντός 3 ημερών θα σας ενημερώσουμε για την διαδικασία αντικατάστασης ή αποζημίωσης του προϊόντος.

Όροι Επιστροφών:

1) Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 15 ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό πώλησης.

2) Σε καμία περίπτωση δε θα γίνεται δεκτό προϊόν το οποίο δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Δηλαδή το προϊόν πρέπει:

α) Να μην έχει πλυθεί

β) Να έχει όλα τα ταμπελάκια του και

γ) Να μην έχει καταστραφεί η συσκευασία του

3) Το προϊόν πρέπει να επιστρέφεται με όλα τα έγγραφα που το συνόδευαν, όπως π.χ. η απ. λιανικής πώλησης, το Δελτίο Αποστολής κλπ.

Διαδικασία επιστροφής

-Επικοινωνείτε με στο info@xionoula.gr για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής.

-Συσκευάζετε το προϊόν ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.

-Τέλος, σε περίπτωση που το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα ή έχει γίνει λάθος στην παραγγελία σας, στέλνετε το δέμα μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας

Παρακαλούμε σημειώστε πως τα έξοδα της επιστροφής τα χρεώνεται η επιχείρηση μόνο σε περίπτωση δικού μας λάθους ή ελαττωματικού προϊόντος! Σε κάθε άλλη περίπτωση τα έξοδα επιβαρύνουν το πελάτη.

Προσοχή: Αν παραληφθεί οποιαδήποτε από τις παραπάνω οδηγίες η επιστροφή δεν θα γίνει δεκτή από την εταιρία μας.

* Για λόγους υγιεινής δεν επιστρέφονται προϊόντα που μπορούν να επηρεάσουν την προσωπική υγιεινή του ανθρώπου. Κάποια από αυτά είναι τα εξής:  

  1. Μαξιλάρια ύπνου, γεμίσεις μαξιλαριών, παπλώματα, επιστρώματα κρεβατιού, επιστρώματα μαξιλαριού δεν επιστρέφονται για λόγους υγιεινής.
  2. Δεν πραγματοποιούνται αλλαγές σε εποχιακά είδη
  3. Επιστροφές προϊόντων κατόπιν παραγγελίας: πετσέτες με κέντημα , κουρτίνες κτλ..

**Δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί αλλαγή προτίμησης της αρχικής σας επιλογής όσον αφορά την “πίστωση/αλλαγή” του επιστρεφόμενου είδους εφόσον παρέλθει διάστημα 14 ημερών. Πέραν του παραπάνω διαστήματος δεν μπορεί να αλλαχθεί η αρχική επιλογή “πίστωσης/αλλαγής” σε “επιστροφή χρημάτων”.

Ακύρωση Παραγγελίας

Εάν για τον οποιονδήποτε λόγο θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102772482 ή ηλεκτρονικά στο info@xionoula.gr έχοντας στην διάθεση σας το αριθμό παραγγελίας. *Ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως και 5 ώρες από την ώρα της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που η παραγγελία έχει προχωρήσει και βρίσκετε στην διαδικασία μεταφοράς ο πελάτης θα επιβαρύνεται τα έξοδα μεταφοράς.

Διευκρινήσεις

Αν κάποια από τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφωνικά το συντομότερο ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παράδοσης ή για οτιδήποτε άλλο.

Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δε σας ικανοποιεί, να ζητήσετε ακύρωση της παραγγελίας σας του συγκεκριμένου προϊόντος. Η τυχόν υπόλοιπη παραγγελία σας, μπορεί να εκτελεστεί κανονικά.

Αλλαγή σε κατάστημα Xionoula Home

Κάντε την αλλαγή σας με άλλο προϊόν (που να είναι ήδη διαθέσιμο στο συγκεκριμένο κατάστημα) σε ένα κατάστημα Xionoula Home έχοντας μαζί το προϊόν και την απόδειξη αγοράς. Ισχύει για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα σε καταστήματα.